HeimNyheiterPolitiske møte i veke 42

Politiske møte i veke 42

Areal, plan og miljø har møte onsdag 14. oktober 2020 klokka 10.00.

Klikk her for å sjå kva saker som skal behandlast i utvalet.

Opptak frå streaminga finn du her:

Tips: Klikk på rutenettet i oppgåvelinja for å finne opptak frå dei ulike sakene.

Formannskapet har møte torsdag 15. oktober 2020 klokka 09.00.

Klikk her for å sjå kva saker som skal behandlast i formannskapet.

Begge møta blir streama på nett. Opptak frå sendinga ser du under:

Klikk her for å sjå sendingane i KommuneTV.

Ønskjer du å komme på møtet?

Dersom publikum eller media ønskjer å vere fysisk til stades på møta, må dei ta kontakt med politisk sekretariat.

Send ein e-post til: tove.mette.fyllingen@alver.kommune.no og oppgi møte, namn og telefonnummer, om du ønskjer å delta. Du kan også ringe Tove Mette Fyllingen på mobil 474 64 145 om du har spørsmål.

OBS: Frist for å gi beskjed om at du ønskjer å delta fysisk er klokka 15.00, dagen før møtet.

Vi har påmelding til møta for å sikre at smittevernreglane vert følgde. Vi registrerer deltakinga di med namn og telefonnummer. Dette gjer vi av smittevernomsyn, dersom det skulle bli behov for smittesporing i ettertid. Namn og telefonnummer vert oppbevart i 14 dagar etter møta.

Sist oppdatert: 15.10.2020
Publisert: 13.10.2020