Arbeids- og aktivitetstilbod

Vi har tilbod på Radøy arbeidssenter og på Knarvik arbeidssenter. I tillegg samarbeider Alver kommune med vekstbedriftene Gløde, KIM og Eufera om kommunale plassar.

Slik søkjer du

Trykk her for å laste ned søknadsskjema for helse og omsorgstenester

I søknaden må du skildre behovet ditt og grunngje kvifor du søkjer.

Sidan søknaden inneheld opplysningar om helsetilstanden din, er det ikkje trygt å sende søknaden på e-post. Lever søknaden og vedlegga på eit av våre kontor for innbyggjarservice som du finn i 2. etasje i promenaden i Knarvik senter, i kommunehuset på Frekhaug eller i kommunehuset på Manger. Du kan òg sende dei til:

Trykk her for retningslinje for tildeling av plass ved arbeids- og aktivitetssenter i habiliteringstenesta

Kva kostar det?

Tenesta er gratis.

Kva får du?

Her får du tilbod om arbeid, aktivitetar, sosiale samvær og gode opplevingar. Du kan få tilbod om alt frå ein til fem dagar i veka. Kva dagar du kan vere på dagtilbodet er avhengig av ønska dine og kva behov du har. Dei ulike dagtilboda har aktivitetar som er tilpassa den enkelte, til dømes;

• tilrettelagte oppgåver
  • opptrening av ferdigheter
  • sosiale samlingar
  • utflukter
  • fysisk aktivitet

Krav til søkjar

• du har ei utviklingshemming, eller liknande diagnose
  • du har behov for arbeid, aktivitet og sosialt fellesskap

Kva skjer vidare?

• Vi prøver å svare deg innan fire veker. Dersom vi ikkje klarar det, tek vi kontakt med deg og fortel kor lang tid det vil ta før du får svaret.
  • Vi tek kontakt med deg dersom vi treng fleire opplysningar eller ønskjer å besøke deg.

Kontakt oss

Vi har ope kvardagar mellom klokka 09.00 og 15.00. Telefontid er mellom klokka 10.00 og 12.00

Hugs at det ikkje er trygt å sende informasjon om helsetilstand eller andre sensitive opplysningar på e-post.

Slik klagar du

Trykk her for å lese korleis du kan klage på eit vedtak eller tilbodet du får.

Sist oppdatert: 19.08.2020
Publisert: 19.08.2020